dissabte, 19 de gener del 2013

PREMIS ÒMNIUM TERRASSA 2013 XXV PREMI FERRAN CANYAMERES DE NARRACIONS CURTES


Resum de les bases
Aquest premi s'atorgarà a la millor narració original i inèdita de gènere policíac, d'intriga o misteri. També pot tractar-se d'un conjunt de narracions. Extensió màxima: 20 fulls de mida DIN A4. Els treballs s'han de presentar per quintuplicat, escrits per una sola cara, numerats a peu de pàgina, a doble espai i per una sola cara i amb un tipus de lletra Arial 12, fent constar la inscripció "Premi Ferran Canyameres de Narracions Curtes". Les referències personals de l'autor (nom, adreça, telèfon i població) hauran d'anar dins d'una plica tancada, a l'exterior de la qual figurarà el títol de l'obra presentada i, si es vol, el pseudònim. En el mateix sobre s'hi haurà d'adjuntar un disquet o CD-ROM que incorpori la narració desada en format de text enriquit (*.RTF). L'original haurà d'adreçar-se a la delegació d'Òmnium Cultural de Terrassa fins al 30 d'abril de 2013, a les nou del vespre.
Jurat
Jaume Canyameres (president), Lluís Farri, Pere Figueras, Rafael Català, Joan Manuel Oller i Isabel Caba, que actuarà de secretària.
Termini de presentació de treballs
30/04/2013
Lliurament dels premis
El veredicte i el lliurament de premis tindran lloc el 27 de juny de 2013, a les 19.30 hores, a la nova Jazz Cava, de Terrassa, dins la Festa de la "Nit del Misteri".
Dotació
800 euros
Més informació
www.terrassa.omnium.cat
PREMIS ÒMNIUM TERRASSA 2013 XXV PREMI FERRAN CANYAMERES DE NARRACIONS CURTES

Modalitat
NARRATIVA
Convoca
Òmnium Cultural, Delegació de Terrassa
Lliurament dels treballs
Òmnium Cultural, delegació de Terrassa
C. del Portal Nou, 13
08221 Terrassa (Vallès Occidental)
Tel. 93 7834435






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada