dimarts, 21 de febrer del 2012

Participa al 3r Concurs de Relats de Voluntariat Social


La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) convoca el 3r Concurs de Relats de Voluntariat Social per promoure la idea que el voluntariat social val la pena! L’objectiu és donar veu a tots aquells voluntaris i voluntàries que cada dia dediquen part del seu temps als altres. Es tracta d’una convocatòria oberta a qualsevol persona que vulgui explicar i compartir la seva experiència com a voluntari o voluntària social.

El concurs és duu a terme a nivell de Catalunya però té quatre convocatòries corresponents als següents territoris: Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

Convocatòria, bases i premis


Els relats s’han d’enviar a barcelona@federacio.net, tarragona@federacio.net, lleida@federacio.net o girona@federacio.net (en funció de la província de l’entitat o de la província on la persona fa el seu voluntariat) abans del 20 de març de 2012.

Es lliurarà un primer, segon i tercer premi en cada convocatòria, que farà la seva pròpia entrega de premis. Totes les entregues de premis es faran el dia 8 de maig a cada capital catalana. Els jurat estarà format per persones coneixedores del món literari i del món del voluntariat. La FCVS publicarà una selecció dels millors relats al blog Val la pena! durant l’any següent a l’entrega de premis fins arribar a la convocatòria de la propera edició del concurs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada